PradžiaGrožinė-ezoterinė literatūraEgipto istorijos. Mažoji Izidė

Egipto istorijos. Mažoji Izidė

Ši knygelė – tai „Kosminių Pašventimų“ iliustracija grožine forma, todėl ji labai naudinga visiems, kuriuos domina ši tema, kaip ir klausimai: ar gali žmogus susivokti per vieną gyvenimą? Kokia atsisakymų prasmė siekiančiojo suvokimo kelyje? Ar galima pasiekti be aukos? Ar man apskritai reikia kažko siekti ir kodėl?..

Pasakojimas nukelia į priešistorinę Egipto Žemę prieš 30 tūkstančių metų, kai joje gyveno didieji Oziris ir Izidė. Šalia savų paprastiems žmonėms nesuprantamų darbų, jie ruošė ir mokė dievo kibirkštis turinčias sielas ateičiai specialiai tam įsteigtose pašvęstųjų mokyklose.

Istorijos herojės kelias – tai sąmonės skleidimosi ir pašventimų bei su tuo susijusių patirčių, išbandymų ir galiausiai didžiausios aukos, kelias. Jis prasmingas ir pamokantis visiems, kurie patys dabar siekia Kelio į platesnį sąmoningumą.

Skiriama visiems, kuriems įdomus Egiptas, kurie jaučia jo Dvasią, kaip ir bet kurios krypties dvasios ieškotojams.

ILGEVIČIENĖ, Audronė. Egipto istorijos: mažoji Izidė. Kaunas: Mijalba, 2009. 128 p. ISBN 978-9955-599-75-3.

ILGEVIČIENĖ, Audronė. Egipto istorijos: mažoji Izidė. Vilnius: VšĮ „Idealistų būstinė“, 2017. 144 p. ISBN 978-609-95799-2-4 (Antrasis pataisytas leidimas)

Kur įsigyti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Labai prašome rašant komentarus mūsų internetinėje svetainėje ir socialiniuose tinkluose nevartoti necenzūrinių žodžių, nerašyti dalykų, nesusijusių su diskusijos tema, neįžeidinėti kitų diskusijos dalyvių.

Matydami, kad šių taisyklių nesilaikoma, mes pasiliekame teisę šalinti bendravimo taisyklių neatitinkančius komentarus ar kitus įrašus tiek internetinėje svetainėje, tiek mūsų socialinių tinklų paskyrose.

Taip pat bus šalinamas komentaruose skelbiamas reklaminis turinys, privačių asmenų ir / ar nelegalius duomenis atskleidžiantys komentarai.