PradžiaKitaŠvč. Mergelės Marijos apsireiškimai Lietuvoje

Švč. Mergelės Marijos apsireiškimai Lietuvoje

Bet kurios religinės ar dvasinės krypties dievybės – tai Bendrosios Sąmonės (Didžiosios Šviesos. Absoliuto, Dievo…) išspinduliavimo aspektas tos krypties sampratoje. Vienur jų daugiau, kitur – mažiau, tačiau visų jų ištakos tos pačios.

Kalbant apie moteriškąjį visų dievybių Esmės aspektą, pradžių pradžioje žmonės tikėjo Didžiąja Motina, mylinčia ir globojančia visus savo vaikus. Į ją kreipdavosi užtarimo ir pagalbos. Laikui bėgant, įvairiose pasaulio vietose, formuojantis religijoms, pritaikytoms būtent tos vietos žmonių supratimui, dievybių radosi vis daugiau. Jų vardai skyrėsi, tačiau esminės funkcijos liko panašios.

Žmonių maldos ir tikėjimas įprasmina tas dievybes. Šitaip jos įgyja tvirtą vietą astraliniuose pasauliuose. Iš ten jos iš tiesų gali padėti Žemėje esantiesiems.

Dievybių apsireiškimai – tai svarbūs įvykiai tai šaliai, kurioje jie vyksta, ir visam pasauliui, tikinčiam ta dievybe. Ten, kur jos apsireiškė, paliekamas dieviškasis grūdas, skleidžiantis dieviškąsias emanacijas plačiu spinduliu, todėl jas reikėtų puoselėti ir saugoti kaip didžiausią vertybę.

Piligriminės kelionės į apsireiškimų vietas – tai apsivalymo kelionės keliauninkams. Svarbu eiti į jas atsivėrus, kad subtiliosios sistemos turėtų geresnį pralaidumą, kad apvalymas įvyktų pilniau, kad dvasia, esanti kituose tos vietos planuose, galėtų palytėti Jūsų širdis.

Lietuvoje yra daug švč. Mergelės Marijos apsireiškimo vietų. Mažai jų pripažintų bažnyčios, tačiau poveikis nepriklauso nuo pripažinimo: jis arba yra, arba ne. Taigi jei jau kur toks apsireiškimas įvyko, jo energija daugiau ar mažiau tvyro tos vietos erdvėse. Todėl nuvykite ten patys ir pajuskite, kuri vieta Jūsų. Radę žinosite ją kaip savo stiprybės ir atsigavimo vietą. Tačiau nepamirškite ir to, kad daugiau gauna tas, kuris pats duoda, todėl nepatingėkite patvarkyti tos vietos aplinką, surinkdami šiukšles, prisidėdami prie tvarkos joje palaikymo. Bet kurių dievybių fizinės rankos – tai Žemėje gyvenančių žmonių rankos. Nepamirškite to niekados. Dievybės sėja šventus grūdus, tačiau žmogus savo rankomis turi juos laistyti ir puoselėti.

Ši knygelė – tai savotiškas vadovas į dešimt švč. Mergelės Marijos apsireiškimo vietų Lietuvoje.

ILGEVIČIENĖ, Audronė, ILGEVIČIUS, Petras. Švč. Mergelės Marijos apsireiškimai Lietuvoje. Vilnius: Gamta, 2005. 93 p. ISBN 9955-649-26-7.

Kur įsigyti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Labai prašome rašant komentarus mūsų internetinėje svetainėje ir socialiniuose tinkluose nevartoti necenzūrinių žodžių, nerašyti dalykų, nesusijusių su diskusijos tema, neįžeidinėti kitų diskusijos dalyvių.

Matydami, kad šių taisyklių nesilaikoma, mes pasiliekame teisę šalinti bendravimo taisyklių neatitinkančius komentarus ar kitus įrašus tiek internetinėje svetainėje, tiek mūsų socialinių tinklų paskyrose.

Taip pat bus šalinamas komentaruose skelbiamas reklaminis turinys, privačių asmenų ir / ar nelegalius duomenis atskleidžiantys komentarai.