PradžiaGrožinė-ezoterinė literatūraAkmenų valdovo pasakojimai

Akmenų valdovo pasakojimai

Pirmasis leidimas

Tai istorija, skirta visiems Motinos Žemės vaikams, nesvarbu, ar jiems aštuoneri, ar aštuoniasdešimt. Ji apie Akmenų valdovą ir kalnų dvasias, saugančias kristalų ir mineralų paslaptis. Šios paslaptys padeda atverti ir kitas, žmogui ligi tol neaiškias, paslaptis – apie jį patį, pasaulius ir visą kosmosą.

Tas, kuris norėtų įžengti į jų pasaulį, turi atsiverti lyg šios istorijos vaikai, išdrįsti įeiti į slėpinius ir mokytis klausytis… savęs, kitų žmonių ir gamtos. Sunkiausia pradžia, kai reikia išdrįsti ir… patikėti tuo, ko nemato plika akis, ko nepajaučia įprastos juslės, ko nebegali paaiškinti racionalus protas.

ILGEVIČIENĖ, Audronė. Akmenų valdovo pasakojimai. Vilnius: Gamta, 2002. 137 p. ISBN 9955-447-46-X.

2-asis leid. Vilnius: VšĮ „Idealistų būstinė“, 2016. 158 p. ISBN 978-609-95799-0-0.


Pratarmė antrajam leidimui

Prieš jus – jau antrasis mineralų terapeutės, filosofės, dvasinės astrologijos atstovės Audronės Ilgevičienės knygos „Akmenų valdovo pasakojimai“ leidimas.

Ją leisti paskatino ne tik tai, kad 2002 m. išėjusio pirmojo knygos leidimo egzemplioriai seniai dingo iš knygynų lentynų, o knyga tapo bibliografine retenybe, kur kas svarbiau tai, kad pasaulį išvydo nauja vaikų karta – vaikų, kuriems panašaus pobūdžio literatūros, kaip žinoma, labai trūksta. Pastaruoju metu daugelis tėvų pastebi didelį vaikų susidomėjimą Žemės paslaptimis ir Visatoje vykstančiais procesais. Vaikai klausinėja apie žvaigždžių atsiradimo būdus, nori daugiau žinoti apie supernovas, Mėnulio atsiradimą, kitų galaktikų egzistavimą… Tokio pobūdžio klausimai skatina ieškoti atsakymų, o jų rasti nelengva. „Akmenų valdovo pasakojimai“ ir yra ta knyga, kurioje paprasta ir vaikams suprantama kalba pasakojama apie populiariausius mineralus, jų formavimosi ypatumus, radimvietes, išvaizdą bei poveikį, apie sudėtingą pasaulių sąrangą, dvasines vertybes, žmonių tarpusavio santykių etiką.

Ji – tarsi Vartai į išmintingą ir darnų pasaulį, kuriame gyvena žvaigždžių, mineralų, augalų, gyvūnų aralystės. Įstabu matyti, kaip pagrindinės „Akmenų valdovo pasakojimų“ minčių gijos plėtojamos vėliau užrašytose autorės knygose ir smulkiais raštais išaudžiamos monumentaliame jos veikale „Antropoteosofija“. Šis knygos leidimas papuoštas tapytojo Alberto Satkaus – žmogaus, prieš daug metų išdrįsusio peržengti tuos Vartus, – iliustracijomis. Ji papildyta naujomis, dar nepublikuotomis įvairių mineralų fotografijomis. Džiaugiamės, kad tai pirmoji knyga, kurią išleidžia viešoji įstaiga „Idealistų būstinė“. Nuoširdžiai viliamės, kad su didele meile parašyti „Akmenų valdovo pasakojimai“ ras atgarsį ir naujosios skaitytojų kartos širdyse, kurios, pamažu atsiverdamos, išgirs ir perpras siunčiamą mįslingą žinią. Akmenų valdovas kalbės Jums. Išgirskite, ką jis sako. Karalysčių gyventojai padės. Raktas – Širdis. Žmonių – penktoji karalystė. Išsprendus šią minklę, viskas aplinkui ims keistis… Malonaus skaitymo ir laimingo Kelio!

Kur įsigyti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Labai prašome rašant komentarus mūsų internetinėje svetainėje ir socialiniuose tinkluose nevartoti necenzūrinių žodžių, nerašyti dalykų, nesusijusių su diskusijos tema, neįžeidinėti kitų diskusijos dalyvių.

Matydami, kad šių taisyklių nesilaikoma, mes pasiliekame teisę šalinti bendravimo taisyklių neatitinkančius komentarus ar kitus įrašus tiek internetinėje svetainėje, tiek mūsų socialinių tinklų paskyrose.

Taip pat bus šalinamas komentaruose skelbiamas reklaminis turinys, privačių asmenų ir / ar nelegalius duomenis atskleidžiantys komentarai.